Tippek argánolaj választásához

Mire figyeljünk argánolaj választása előtt?

Kozmetikai célra a legmegfelelőbb a kíméletes hidegpréseléssel előállított 100%-os tisztaságú argán olajat alkalmazni.

Sajnos sok helyen hamisítják az argán olajat, akár vízzel is dúsítják. Ezért oda kell figyelni vásárláskor az "olcsó húsnak híg a leve" mondás alapján.

Emiatt is fontos, hogy megnézzük az argánolaj eredetét:

1. Ellenőrzött bio gazdálkodásból származó 100%-os argánolaj a legtisztább (a címke jelezze, hogy "organic", "bio" termék és az Ecocert tanúsítvány biztosítja, hogy EU által is ellenőrzött termék).

2. Hidegen sajtolt olajat válasszunk, amely nem pörkölt (not roasted), így érintetlenül benne maradnak a hatóanyagok, vitaminok és antioxidánsok.

3. Az argánolaj illata a dió kissé fanyar, de visszafogott illóanyagára emlékeztet. Az olívaolaj illatára egyáltalán nem hasonlít.

4. Bőrön kipróbálva könnyű, selymes hatású, nem ragad, azonnal felszívódik.

5. Néhány másodperc alatt beszívódik és az illat is eltűnik.

6. Származási ország Marokkó.

Vásárlóink véleménye, akik több helyről is kipróbálták az argánolajat, végül az Argannatura bio argánolaja győzte meg őket:

Erika: "A legjobb, legkorrektebb webáruház, kitűnő, minőségi Argán olajjal! Mindenkinek szívből ajánlom!

Anna: "Köszönöm a terméket, mindig ilyen korrekt cégre vágytam. Azelőtt nem tőlük vásároltam, de be is fürödtem. Az argánolajnak becézett valami egy keverék lehetett, mert ragacsos lett tőle a hajam! Már használom 5 hónapja, hajamra, arcomra, dekoltázsra, kezemre, körmeimre. Azelőtt, nagyon sok krémet használtam, ami vagy segített vagy nem. Amióta használom ezt a CSODÁT nagyon sokat spórolok vele és fantasztikus!"