Igazi hűséges barátai lesznek a bőrödnek- agyagpakolások argánolajjal

Az arc, dekoltázs és kézfej simaságáért

Ha nem szereted a mesterséges kozmetikumokat, akkor használj természetes alapú szépségápoló maszkokat. Maszkjaink alapja az agyag és az argánolaj, amelyek tisztítják, táplálják bőröd.

Mindegyik más, de közös bennük, hogy az agyagok kiválóan tisztítják, egyenletesebbé teszik a bőröd, kiemelve annak természetes ragyogását. Igazi hűséges barátai lesznek a bőrödnek. A kész arcpakolásokat argánolajjal és más növényi olajjal dúsítottuk a bőröd szépségéért. Használhatod az arcodra, a kézfejedre és a dekoltázsodra is.

Lássuk őket egyenként:

  • A vörös agyag alapú Simogató vörös arcpakolás egy esti pakolás, amely természetes ásványi anyagok forrása. Tele van vas-oxiddal, így a bőrödet bársonyosan kipihenté varázsolja. Jó választás stresszesebb napokon, regenerálja, lágyítja az arcbőröd. Ez a kész pakolás argán- és mandarinolajat tartalmaz.
  • A teljesen semleges fehér agyag alapú Puhító fehér arcpakolást normál vagy érzékeny bőrűeknek készítettük el. Ez az argánolajjal dúsított selymes pakolás finoman oszlik el a bőrödön, pihenteti, intenzíven fiatalítja, az arcod élettel telivé és sugárzóvá válik.
  • zöld agyag alapú Kiegyensúlyozó zöld arcpakolást a bőr egyenetlenségeinek kezelésére használható, így jó választás, ha látványosan zsíros vagy pattanásos a bőröd. Természetes ásványi agyagokban gazdag pakoláshoz argánolajat és citromfűolajat adtunk. Kiegyensúlyozó hatású, felszívja a felesleges faggyút, gyengéden ápolja, tisztítja, miközben természetesen frissíti a bőröd.

Az agyagpakolásokat itt találod.