Krémcsomagok

5.000 Ft felett a házhozszállítás kedvezményes!

Oldalak:

1
Termékek száma:
Rendezés:

Ligetszépe exkluzív szépségcsomag

Exkluzív ARGÁN szépségcsomag a mimikai barázdák és a mélyebb ráncok feltöltésének segítéséért. Ránctalanító bőrápolás a fiatalos bőrért.

6 100 Ft

Argán rugalmas bőr csomag

Argán rugalmas bőr csomagunk egy anti-aging arcolajat tartalmaz kendermagolajjal és egy Ligetszépe éjszakai krémet hialuronsavval a feszesebb, ruganyosabb és sugárzóbb arcbőrért!

6 500 Ft

Ligetszépe lux szépségcsomag

Látványos kényeztetés bőrödnek hatékony hialuronsavval és értékes növényi olajokkal bőröd simaságáért, a tökéletes hidratáltságáért!

6 430 Ft

Anti-aging lux szépségcsomag

Bőrmegújító, regeneráló, feszesítő anti-aging csomag vitalizáló, ránctalanító nappali krémmel és argánolaj elixírrel.

6 060 Ft

Argán bőrfeltöltő csomag

Két normál méretű nélkülözhetetlen argán kozmetikum bőröd szépítéséhez: egy ránctalanító, bőrsimító éjszakai Ligetszépe krém hialuronsavval és egy arc és szemkörnyék ápoló, megújító argánolaj szérum.

6 340 Ft

Púder könnyedség szépségcsomag

Könnyed, selymesítő, regeneráló csomag: feszesítő argán-amber testolaj és ránctalanító, bőrmegújító Ligetszépe krémmel, elegáns púder illattal. MERT A NŐIESSÉG EGY MEGÉLÉS!

8 980 Ft

Hamvas bőr exkluzív szépségcsomag

Hidratáló, bőrtökéletesítő csomag tiszta argánolaj és a Hamvas bőr arckrém luxusérzést sugalló kényelmesen használható megoldás kettősével. Száraz, érzékeny bőrre különösen ajánlott.

5 720 Ft

Esthajnal krém csomag

Tégy sétát ligetünkben, ahol a hajnal frissességével és az esti szellő puhaságával ajándékozod meg arcbőröd, hogy látványosan megújuljon arckrémeink hatóanyagainak segítségével.

7 270 Ft

Oldalak:

1
Termékek száma:
Rendezés: