Kényeztető fürdő az argánolaj cseppjeivel

Illatos kényeztetés, mert megérdemled a feltöltődést

Ilyen bizonytalan időkben idegesebbnek, frusztráltabbnak érezhetjük magunkat és csak arra vágyunk, hogy legyen minden nap néhány perc nyugodtság az életünkben, amikor magunkkal, testünkkel, lelkünkkel foglalkozhatunk, megtalálva a teljes harmóniát.

Magunk mögött hagyva a stresszt, egy meleg fürdő lehet az átmenet az igazán nyugodt estéhez. Egy pihentető aromafürdő az elmélkedésben is segít, megnyugtat, kikapcsol, ugyanakkor az agyunknak is segít lezárni a nap történéseit. Kellemes, lágy zene mellett relaxálhatunk és elűzhetjük a gondokat. A fürdőszoba párás melegében és esetleg a gyertyafények rebbenő szikráinak fényében a tengert idéző tisztító sófürdő az ideális, amely a negatív energiákat is száműzi. Az ebbe csepegtetett levendula segít az idegrendszer pihentetésében, az argánolaj pedig antioxidánsokkal tölti fel a bőrt, védelmet nyújt az ártalmas szabad-gyökökkel szemben. Lélegezz mélyeket a kikapcsoláshoz és kényeztesd bőrödet is. Ez utóbbihoz az alábbi receptet ajánljuk:

Stresszűző nyugtató fürdő

2 csésze tengeri só

10 csepp levendulaolaj

10 csepp 100%-os bio argánolaj

Minimum 20 percig relaxálj a sófürdőben, mialatt a bőr könnyedén felszívja az argánolajban lévő vitaminokat, tápanyagokat és esszenciális zsírsavakat. Ugyanakkor a fürdővel puhítjuk, hidratáljuk is a teljes bőrfelületet.

argánolaj testre fürdővízbe