Szállítás

Szállítás webáruházunkban

 

Argánolaj webáruházunkban 12 000 Ft felett a házhozszállítás ingyenes.

 

Szállítási mód Összeghatár Szállítási díj
Házhozszállítás futárszolgálattal,  Magyarország egész területén, utánvéttel vagy előreutalással 12.000 Ft felett  Ingyenes
Házhozszállítás futárszolgálattal Magyarország egész területén, utánvéttel 6.000 Ft alatt 1590 Ft
Házhozszállítás futárszolgálattal Magyarország egész területén, utánvéttel 6.000 Ft felett

1390 Ft

Házhozszállítás futárszolgálattal,  Magyarország egész területén, előreutalással 6.000 Ft alatt 1390 Ft
Házhozszállítás futárszolgálattal,  Magyarország egész területén, előreutalással 6.000 Ft felett 1190 Ft

 

A táblázat bruttó árakat tartalmaz.

Amennyiben a megrendelt termékek raktárunkban elérhetőek, akkor 2-3 munkanapon belül házhoz szállítjuk az argánolaj csomagot. A csomagok kézbesítése munkanapokon folyamatos, előzetes egyeztetés lehetséges. Ha nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű munkahelyi címet megadni.

Amennyiben megkapja a szállítás indítását tartalmazó emailünket, akkor a következő szállítási időket tudjuk Önnek biztosítani:

Futárszolgálattal történő szállítás 

A szállítás az értesítés után 24-48 órás (munkanapokon) határidővel történik. A futárszolgálat a csomag összekészíteskor és a szállítás napján email-ben értesíti Önt a csomag állapotáról, és a pontosabb szállítási időpontról. Az email-ben megadják a kiszállító futár telefonszámát, ahol egyeztetésre van lehetőségük a szállítási időpontról, de a futárnak meghatározott útvonala van, ezért ettől csak komoly indokkal tud eltérni. A futárszolgálat kétszer próbálja Önnek kézbesíteni a megrendelt terméket, ezután a rendelést automatikusan visszaszállítják hozzánk. Amennyiben külön telefonos értesítést kér a szállítás előtt, kérjük tüntesse fel a megjegyzés rovatba, kérését közvetítjük a szolgáltató felé.

Megértését köszönjük!