Argánolaj, mint hajápoló

Bio argánolaj hajra a bársonyos érzésért

A minőségi 100%-os argánolaj nagyszerű hajápoló fakó, fénytelen vagy kócosodásra hajlamos haj esetén. Már a tavaszi napsütés is szárítja, fakóvá és színtelenné teheti a hajat. Töltsd fel természetes vitaminnal és védd az UV sugárzástól! Az argánolajban lévő szkvalen gondoskodik a haj bársonyosságáról, ellenállóvá teszi a Nap káros sugarai ellen.

Pakolásként ajánlott természetes hajhullás, korpásodás esetén, töredezett hajvégekre. Napi rutinként a hajmosás előtt dörzsöld a hajadba vagy a hajvégekre. Hagyd rajta néhány percig, majd mosd meg a hajad a szokásos módon. Az eredménye: a hajad bársonyos tapintású lesz. A hajbalzsamba cseppentve növelheted a hatását.

Fejbőrviszketés, hajhullás esetén a fejbőrbe masszírozd, a jobb hatás kedvéért csavard törülközőbe a hajad 20 percre vagy akár egész éjszakára és utána alaposan mosd meg és öblítsd ki. Ne izgulj, nem tapad össze és nem lesz zsíros hatású sem. Ennyi a titok.

Sz. Maris: "És a hajfestéket sem fakítja ez a pakolás. Imádom!"

 

argánolaj hajra

Stílus és természetes csillogás

Vigyünk fel néhány csepp argánolajat tenyerünkkel a száraz hajra, majd jól dörzsöljük át. Hagyjuk rajta minimum 20 percet hajmosás előtt. Hajunk könnyebben kifésülhető és természetes fényű lesz. Hajvégek töredezése esetén a hajvégekre külön vigyük fel az argánolajat az előbb leírt módon. 

 

 

A következő hajpakolásokat ajánljuk:

Száraz és igénybevett hajra

Korpás hajra

Vékonyszálú, fakó, száraz hajra

Hámló fejbőrre

Fénytelen, kócosodásra hajlamos hajra