Fizetési módok

Fizetési lehetőségek bio argánolaj webáruházunkban

Aktuális hírünk a fizetéssel kapcsolatban

2020.06.25.-től a NAV online számlázási előírása szerint a vásárláshoz kapcsolódó számlát elektronikus úton kézbesítjük a rendeléskor megadott e-mail címre a csomag kiküldése előtt.  

Hisszük, hogy fontos a természet védelme, ezért az elektronikus számla használatával a környezettudatos vásárlást erősítjük, így együtt többet tehetünk a környezetünkért!

 

Jelenleg az alábbi két fizetési mód közül választhat a rendelés leadása előtt:

Utánvétes vásárlás

Ezt a fizetési módot akkor válassza, amennyiben a csomagot a futárnál szeretné készpénzben vagy bankkártyával kifizetni. A számlát elektronikus úton kézbesítjük a rendeléskor megadott e-mail címre a csomag kézhezvétele előtt. Utánvét esetén a számla kiegyenlítése a futárnál történik.   

Utánvétes vásárlás esetén a rendeléstől számított 1-3 munkanapon belül történik a szállítás a megadott címre.

Előreutalásos vásárlás

Előreutalásos vásárláskor a fizetendő összeget előre kell átutalni az Argannatura Raiffeisen Banknál vezetett 12010611-01415513-00100001 számlájára. Közlemény rovatba kérjük tüntesse fel rendelési számát.

Akkor indítjuk útnak rendelését, ha az átutalás 14 óráig megjelent számlánkon. Az utalásokat bankon belüli (Raiffeisen Bank) utalás esetén - ha banki nyitvatartási időn belül indítja az utalását - az utalás elküldése után azonnal látjuk. Más bankokból indított utalás - ha banki nyitvatartási időn belül indította - a következő munkanapon jelenik meg számlánkon. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az összeg elutalására megrendelés leadása után 14 napig van lehetősége.