Bio argánolaj és Simogató vörös arcpakolás szett

Egy fárasztó nap után szeretnéd látványosan feltölteni bőrödet? Lágy esti simogatás normál vagy kombinált bőrödnek a vörös agyagpakolás és tiszta argánolaj kettőse. Érezd a pozitív változást bőrödön!

A termék ára:

3 940 Ft

Darabszám:

Bio argánolaj és Simogató vörös arcpakolás szett termék leírása

Ez a csomag kiváló a bőröd esti nyugtatására és regenerálására, fakó, fáradt bőrre is ajánljuk. A vörös agyag alapú arcpakolás tele van vas-oxiddal, így az arcbőrödet bársonyosan kipihenté varázsolja. Amellett, hogy bőrödet méregteleníti és kényezteti, segíti az esti kikapcsolódást, amíg a pakolást viseled. A csak növényi eredetű argánolajjal "teszed fel a koronát" az esti arcápolási rutinodra, amely hidratálás mellett simítja a ráncokat. Már másnap érezni fogod a változást sugárzó bőrödön. Ez a szett 2 kozmetikumot tartalmaz egy 50 ml-es Napi Élet 100%-os bio argánolajat és egy nagy tégelyes Simogató vörös arcpakolást. 

kinek ajánljuk

normál bőrre esti használatra

érett, fakó bőrre

- tág pórusú arcbőrre

mire ajánljuk

- arcra

- nyakra és dekoltázsra

- kézfejre 

Illata

Az organikus argánolaj natúr, semleges illatú, a vörös agyagos arcpakolást mandarinolajjal illatosítottuk, amely a finom mandarinos illat. 

Kiszerelés

Csavarható tetejű, jól zárható nagy tégelyben, zárófóliával (160 gr., 50 ml).

A csomag kedvezményes ára:

bruttó 3.940 Ft

Használata: a pakolást esténként hetente 2-3x vigyük fel az arcra, illetve a dekoltázsra, majd 15 perc múlva, mikor megszárad langyos vízzel mossuk le. Utána kend be a bőröd néhány csepp argánolajjal. 

Talán ez is tetszeni fog

Gyümölcsliget szépségcsomag

Egy csomagba tettünk a napi bőrápolás gyümölcsökkel teli kosarát, mindezt a hatóanyagok legintenzívebbik formájában, az értékes olajokban és a bőrbarát sheavajban.

5 800 Ft (bruttó)
5 800 Ft (nettó)

Puhító fehér arcpakolás

Nyugtatóan selymes fehér agyag alapú arcpakolás tearózsával és bio argánolajjal. Különlegesen gyengéd bőrmegújító krémpakolás, így érzékeny bőrödre is kiváló.

1 870 Ft (bruttó)
1 000 Ft (bruttó)
1 000 Ft (nettó)

Téli nap exkluzív szépségcsomag

Frissítő narancs és mandula illattal átszőtt, hatékony bőrregeneráló TÉLI NAP KRÉM és 100%-os tisztaságú, elegáns megjelenésű BIO argánolaj.

5 620 Ft (bruttó)
5 620 Ft (nettó)

Téli Nap krém

Frissítő narancs és mandula illattal átszőtt, hatékony bőrregeneráló, hidratáló TÉLI NAP KRÉM, a bőr MULTIVITAMINJA.

3 640 Ft (bruttó)
3 640 Ft (nettó)