STOP hajhullás

Argánolajos kezelés hajhullás, hajritkulás esetén

Sok embert érint a hajhullás, hajritkulás. Hajhullást gyakran vitamin és ásványanyag hiány is okozhat. A 100%-os argánolaj természetéből adódóan egy gyorsan felszívódó ásványanyag- és vitaminforrás.

A bio olajat a fejbőrbe is masszírozzuk, így áthatolnak az értékes tápanyagok a hajtüszőkig, ezáltal a haj a gyökerektől erősödik. Ez ösztönzi a haj növekedését, csökkentve a haj visszatöredezését és természetes fényt is kölcsönöz. Táplálja a hajszál rostjait, a hajas bőrben gyorsítja a vérkeringést és a sejtmegújítást, lényegesen növelve mindkettő egészségét.

Az egészséges haj jellemzője, hogy dús vagy dús hatású, fényes, bársonyos, a hajvégek épek, valamint a fejbőr nem zsíros és nem száraz. Az antioxidánsokban és esszenciális zsírsavakban gazdag argánolaj visszaadja a roncsolt hajszerkezetnek a rugalmasságát. Az olaj magas proteintartalma enyhíti a fejbőr irritációját, segít megelőzni a tüszők gyulladását és megvédi a hajat a környezet káros hatásaitól.

 

Mit mondanak, akik már használják a bio argánolajat hajra:

"Egy éve használom a hajamra, csodálatos eredménye látható! Ajánlásommal sok ismerősöm is elégedett azóta..." (Sz. Szofi)

"Kb. 2 hónapja rendeltem tőletek bio argánolajat és olvastam, hogy hajra is jó. Azóta használom hetente egyszer a fejbőrömbe is belemasszírozom, majd 2-3 óra elteltével mosok csak hajat. Sajnos a halántékom elkezdett pár éve kopaszodni, ami nagyon zavart, viszont most elkezdett visszanőni ezen a területen a hajam!" (B. Franciska)

" Hajam, mint a babáké olyan selymes az argánolajos kezeléstől." (Sz. Ágnes)

bio argánolaj argannatura