Tisztító natúr arcpakolások

Ezek a kivételes minőségi agyagok fontos ásványi anyagokkal és méregtelenítő tulajdonságukkal a bőröd egészségét szolgálják. Mindegyik más, de közös bennük, hogy az agyagok kiválóan tisztítják, egyenletesebbé teszik a bőröd, kiemelve annak természetes ragyogását. A kész arcpakolásokat tiszta argánolajjal és más értékes növényi olajokkal dúsítottuk a bőröd szépségéért. Használhatod a kézfejedre és a dekoltázsodra is.

Továbbiak az agyagpakolásokról

Tippeket itt találsz az agyagpakolások használatához

Oldalak:

1
Termékek száma:
Rendezés:

Bio argánolaj és Kiegyensúlyozó zöld arcpakolás szett

Felejtsd el a fénylő bőrt és a bőrproblémákat! Ezt a zöldagyag-argánolaj szettet zsírosodásra hajlamos, illetve akné kialakulására hajlamos bőrre ajánljuk.

4 280 Ft

Bio argánolaj és Puhító fehér arcpakolás szett

Érezd a tiszta agyag erejét és az olaj hatékonyságát bőrödön! Lágyan ápol, így száraz, érzékeny bőrödre ajánljuk. A csomag egy 100%-os bio argánolajat és egy fehér agyagpakolást tartalmaz kedvezményes szettáron.

4 280 Ft

Bio argánolaj és Simogató vörös arcpakolás szett

Egy fárasztó nap után szeretnéd látványosan feltölteni bőrödet? Lágy esti simogatás normál vagy kombinált bőrödnek a vörös agyagpakolás és tiszta argánolaj kettőse. Érezd a pozitív változást bőrödön!

4 280 Ft

Kiegyensúlyozó zöld arcpakolás

A Kiegyensúlyozó zöld arcpakolás egy tápláló agyagpakolás, amely gyengéden tisztít, tonizál, a bőr egészségesebb, kellemes tapintású lesz.

1 870 Ft

Puhító fehér arcpakolás

Nyugtatóan selymes fehér agyag alapú arcpakolás tearózsával és bio argánolajjal. Különlegesen gyengéd bőrmegújító krémpakolás, így érzékeny bőrödre is kiváló.

1 870 Ft

Simogató vörös arcpakolás

Bársonyosság az energiával teli, sugárzó arcbőrért! Ez a vörös agyag alapú arcpakolás lágyítja a bőröd, hogy felfedje annak természetes ragyogását. Esti használatra, normál bőrre ajánlott.

1 870 Ft

Oldalak:

1
Termékek száma:
Rendezés: