Agyagot a bőrödnek!

Léleksimogató bőrbarátok - agyagpakolások argánolajjal!

Miért az agyagokra esett a választásunk?

Először is, a ghassoul agyagpakolást nagyon megszerettük, így kerestünk értékes, de más-más ásványi anyag tartalmú agyagokat bőrtípustól függően, az érzékenytől a zsírosabb bőrig. Mindegyik más, de közös bennük, hogy az agyagok kiválóan tisztítják, egyenletesebbé teszik a bőröd, kiemelve annak természetes ragyogását. Igazi hűséges barátai lesznek a bőrödnek. A kész arcpakolásokat argánolajjal és más növényi olajjal dúsítottuk a bőröd szépségéért. Használhatod az arcodra, a kézfejedre és a dekoltázsodra is.

Lássuk őket egyenként:

A vörös agyag alapú Simogató vörös arcpakolás egy esti pakolás, amely természetes ásványi anyagok forrása. Tele van vas-oxiddal, így a bőrödet bársonyosan kipihenté varázsolja. Jó választás stresszesebb napokon, regenerálja, lágyítja az arcbőröd. Ez a kész pakolás argán- és mandarinolajat tartalmaz.

A teljesen semleges fehér agyag alapú Puhító fehér arcpakolást normál vagy érzékeny bőrűeknek hoztuk el. Ez az argánolajjal dúsított selymes pakolás finoman oszlik el a bőrödön, pihenteti, intenzíven fiatalítja, az arcod élettel telivé és sugárzóvá válik.

A zöld agyag egy bio ásvány, tele magnéziummal, kálciummal, foszforral és cinkkel. Ezek az ásványi anyagok és az értékes nyomelemek táplálják a bőr sejtjeit, a pakolás után a bőr egészségesebb lesz. A zöld agyag alapú Kiegyensúlyozó zöld arcpakolást a bőr egyenetlenségeinek kezelésére használható, így jó választás, ha látványosan zsíros vagy pattanásos a bőröd. Természetes ásványi anyagokban gazdag pakoláshoz argánolajat és citromfűolajat adtunk. Kiegyensúlyozó hatású, felszívja a felesleges faggyút, gyengéden ápolja, tisztítja, miközben természetesen frissíti a bőröd.

 

 

argánolaj tartalmú arcpakolás