100 % visszafizetési garancia

100 %-os pénzvisszafizetési garancia

Az Argannatura Webáruházban vásárolt termékekre a törvényi jogszabályban előírt 14 napos pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk.

A pénzvisszafizetési garanciát csak azokra a termékekre vállaljuk, melyeket közvetlenül az argannatura.hu webáruházban vásárolt. Amennyiben viszonteladónál vásárolta meg a termékeinket, úgy a garanciát nem érvényesítheti. Köszönjük a megértését.

A 100%-os garanciát akkor adjuk rendelésére, amennyiben a kézhezvételtől számított 14 napon belül értesülünk az elállási szándékról vagy a reklamációról. Ekkor garantáljuk, hogy visszafizetjük a vételár 100%-át (a visszaküldés postaköltségét nem). Ebben az esetben adja fel postán a megmaradt termék minimum kétharmadát és mi visszautaljuk a vevőnek a teljes vételárat. A visszaküldés postaköltségét sajnos nem tudjuk vállalni. A postán maradó csomagot sajnos nem tudjuk átvenni. 

A webáruházra vonatkozó jogszabályok érvényesek ebben az esetben is: Ön, mint vásárló a szerződéstől a termék átvételétől számított harminc munkanapon belül indoklás nélkül elállhat. Ha csomagot vett, akkor a garanciát csak a teljes csomagra tudja érvényesíteni, tehát a benne lévő termékekre egyesével nem, tekintettel arra, hogy a számlán is egy tételként szerepel a csomag. Nem gyakorolhatja azonban az elállási jogát, ha a terméket felbontotta, használta. Ön, mint vásárló az elállási jogát a következők módokon:

- e-mailben: argannatura@gmail.com

- postai úton: 2051 Biatorbágy, Bethlen G. u. 68. köteles az Argannaturának, mint eladónak bejelenteni.

Ekkor a közleményben kérjük, tüntesse fel a vásárláskor kapott 4 jegyű azonosítószámot és a számlaszámot, ahova visszautalhatjuk a pénzt. Kuponokra, ajándékutalványokra a 14 napos pénzvisszafizetési garancia nem érvényes, de a vásárlástól 14 napig elállhat, amennyiben a kupon/ajándékutalvány használatát még nem kezdte meg.

A terméket a következő címre kell visszaküldeni: Argannatura Bt. 2051 Biatorbágy, Bethlen G. u. 68.

A kockázatot átvállaljuk, így reméljük, hogy termékeink között bizalommal válogat. Reméljük, kiváló alapanyagokból készült natúr termékekeinkkel, valamint szolgáltatásunkkal elnyerjük bizalmát. Üdvözlettel: