Miért az agyag paszta az új titkos bőrápolási fegyvered?

A ghassoul/rhassoul agyag paszta rendkívül magas magnézium, kálium és kálcium tartalmával egyenletessé és puhává varázsolja az arcodat.

Ghassoul rhassoul agyag paszta


Mesés téli argán ajándékcsomagjaink megérkeztek!

Igazi keleti mesecsomagot állítottunk össze karácsonyra. Ajándékozz ragyogó bőrt és gyönyörű hajzuhatagot az organikus argánolaj és a belőle készült natúr kozmetikumok segítségével!

Karácsonyi argánolaj ajándékcsomagok

Kiemelt termékek

A mesés téli ajándék - argán ajándékcsomag

Mesés téli ajándék argánolaj csomag elegáns marokkói karkötővel. Az ajándékcsomagba tiszta bio argánolajat és egy fehér argánszappant rejtettünk.

4 600 Ft (bruttó)
4 000 Ft (bruttó)
4 000 Ft (nettó)

A Napi Élet - bio argánolaj (100 %-os)

Ez a könnyű, hidegen sajtolt bio argánolaj a legjobb minőségű. 100%-ban növényi eredetű organikus argánolaj sejtmegújító, tápláló olaj a bőr és a haj szépségéért. Korrekciós hatást nyújt a ráncok ellen, az arcbőr kisimul. 50 ml.

2 890 Ft (bruttó)
2 890 Ft (nettó)

Aranyéji Kényeztetés - argán ajándékcsomag

Az ünnepek melegségét csomagoltuk be neked ebbe a csomagba. Az aranyfények csillogását az argánolajjal ápolt bőröd tükrözheti vissza. A szépségmaszk és a szappan gyengéden ápolja a bőröd. Ajándék karkötővel és karácsonyi ajándék tasakkal.

7 800 Ft (bruttó)
7 800 Ft (nettó)

Aranyparázs melegség - argán ajándékcsomag

Ebben a csomagunkban a sivatagi tábortüzek melegségét hoztuk el, hogy elűzzük a hideget. Az aranyló argánolaj, a finom testolaj és a ghassoul arcpakolás az évezredes titkot őrző őserővel varázsolja puhává a bőrt.

9 300 Ft (bruttó)
8 980 Ft (bruttó)
8 980 Ft (nettó)

Háromszoros ragyogás - bio argánolaj csomag

Organikus argánolaj hármasa az aranyszínű argánolaj természetes hatóanyagaival varázsolja újjá hajad és bőröd, tele E vitaminnal és esszenciális zsírsavakkal. 3 db 50ml-es bio argánolaj gazdaságosan adagolható flakonban.

8 670 Ft (bruttó)
7 480 Ft (bruttó)
7 480 Ft (nettó)

Téli Ragyogás - argánolaj csomag

Téli ragyogás ajándék a tündöklő bőrápoló csomag, ajándék marokkói karkötővel. Ragyogó bőr aranyszínű argánolajjal, púderes kényeztetés - argán-amber testolajjal.

7 600 Ft (bruttó)
7 600 Ft (nettó)